— Spanje —

Europa in één land

Het natuurlijke patrimonium van Spanje

Waar denk je aan bij Spanje? Zon, zee, strand, tapas, paella, wijn ... de toerist in je is goed op dreef! Die kant van Spanje wordt enorm gewaardeerd, maar de focus van deze serie ligt op het natuurlijk patrimonium van Spanje. 

We willen de natuurlijke schatten van Spanje en hun oorsprong ontdekken en er meer over weten. Spanje is Europa in één land. Het heeft vulkanen, bergen, groene, ruige kustlijnen, steppeachtige vlaktes, halfwoestijnen, bossen, grotten, meren, lagunes, ravijnen en watervallen. En dan hebben we het nog niet eens over de beren, wolven, lynxen en condors.

Heb je gehoord van de Stenen Zee van de Betoverde Stad? Ken je de vulkanen van het vasteland? Of de woestenij van Lanzarote? Of wil je weten waar je appelblauwzeegroene lagunes in het binnenland van Spanje kunt vinden? 

We moedigen geen massatoerisme aan, maar wel duurzaam toerisme en daarbij hoort een goede voorbereiding en kennis. Leer eens iets over een land, dan kan je er nog meer van genieten als je er bent. De tapas en de wijn zullen dan nog beter smaken!

Hieronder enkele artikelen over Spanje. Klik op de afbeelding om naar het artikel te gaan.

Laat zelf maar horen over welk gebied in Spanje je graag iets meer weet! Contacteer ons.