— GondwanaTalks —

GondwanaTalks is een online magazine over natuurwetenschap voor een breed publiek. De focus ligt op natuurgeschiedenis, planeet, leven, klimaat en natuur, bekeken vanuit een menselijk perspectief. 

Wie werkt er mee?

Kathelijne Bonne: oprichter GondwanaTalks, redactie

Kathelijne schrijft wetenschap en werkt als vertaler/editor. Ze woont in Madrid en komt uit Waasmunster in Oost-Vlaanderen. Ze studeerde geologie en bodemkunde aan de UGent en de universiteit van Granada. Ze werkte in een geo-consultancybedrijf in Engeland en daarna als zelfstandig geoloog. Ze publiceerde in wetenschappelijke vakbladen en ook in reis- en cultuurmagazines. 

Waarom GondwanaTalks? KB: "Ik vond dat er een overdaad aan informatie op het internet was, en toch vond ik geen antwoord op verschillende vragen ivm natuurwetenschappen. Mijn zoektochten eindigden steeds in een doelloos gezap van de ene pagina naar de andere. Daarom besloot ik zelf artikelen te schrijven, en deze via GondwanaTalks aan te bieden aan mensen met dezelfde interesses. Ik wil de complexiteit van de natuur beter begrijpen en dit in begrijpbare taal uitleggen aan de medemens."

Occasionele schrijvers: 

GondwanaTalks is een online magazine over natuurwetenschap voor een breed publiek.